Over D.M.A. Traprenovatie

D.M.A. Traprenovatie is in 2009 opgericht.
Na verschillende baantjes in de interieurbouw en meubelmakerij gehad te hebben, kwam ik bij een groot traprenovatie bedrijf te werken. Dit lag mij erg goed, en heb daar ook lange tijd gewerkt.
Door de crisis in 2008 werden verschillende vestigingen van deze firma gesloten, waaronder ook de vestiging waar ik werkzaam was.

Hierop heb ik de beslissing genomen om niet naar een nieuwe baan te zoeken, maar om een eigen bedrijfje te starten.
Hierop is D.M.A. Traprenovatie ontstaan.
D.M.A. Traprenovatie is een kleinschalig bedrijfje, waarbij u geen nummertje bent,
maar waar u echt persoonlijk geholpen wordt.
Door mijn -inmiddels- 13 jaar ervaring in de traprenovatie branche, weet ik exact welke materialen uitermate geschikt zijn voor welke trap, en voor welke wensen u heeft.

Doordat ik een klein bedrijf ben, kan ik ook mijn kosten laag houden, en hiermede ook de verkoopprijs aan de consumenten. Zo kom ik zelf de trap inmeten, en een offerte uitbrengen.
Dit scheelt weer in de kosten van een adviseur, want ook die zou betaald moeten worden.
Als er een deal uit mijn bezoek voortkomt, ben ik ook degene die de traprenovatie komt installeren.
Dit scheelt weer in montage kosten.

Doordat ikzelf de contacten met de fabrikanten onderhoudt, ben ik ook altijd op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen in kwaliteit, maar ook in nieuwe trends op traprenovatie gebied.

Wij werken enkel met HPL panelen of overzettreden, hierdoor heeft u altijd minimaal 12 jaar garantie op de slijtage van de toplaag en de kleurechtheid van de toplagen.

Mocht u na dit stukje nog vragen hebben, stuur me gerust een berichtje!